Porno didlo

Voksne hvorda..

Sex massage oslo svenska sex historier

sex massage oslo svenska sex historier

Anonym - Vad heter norges sämsta skidåkare? Sedan ser han efter om Gustav Vasa fått några blåmärken." "Vad får man om man ber om en flundra i en norsk fiskaffär?" "En torsk och en hammare." "Varför går norrmännen till domstolen?" "För att se vad som står i tyngdlagen." Racing Dog. Därför att bollarna hänger i granen och staken står i fönstret! Sen klippte dom av alla benen på spindeln, satte den på ett bord och sa "gå". Man simmar ner och knackar. Vilken otur han måste." "Hur sänker man en norsk ubåt?" "Man simmar ner och knackar på!" Hur sänker man den en gång till? sex massage oslo svenska sex historier

Videos

Skrattportalen - Humor: Sex massage oslo svenska sex historier

"Kan jag få en taxi till Storegatan." "Ledsen, men ni har fel nummer." "Nej, det är inte fel nummer. Anonym, ett forskarlag i Norge hade forskat om spindlar. "Undersökning slår fast: Norska plan säkrast, störtar bara 1 gång. Han fick 5 års fängelse för att berättat en stadhemlighet! Sonen svarar - Jo, varje morgon repeterar vi överlevnadskonst. Anonym Mina norge historier "Jag skulle vilja köpa osynligt bläck sa norrmanen!" "Ja det går bra, vilken färg?" Marev hade flyttat till Sverige från Norge.

Sex massage oslo svenska sex historier - Hälsa Livskraft

Hur länge varar garantin för en norsk massage-apparat? "Vet ni om att ni har slipsen i vattnet? De fick en fisk, men visste inte hur de skulle få död på den. Det måste väl jag veta, som bor här." En dag ringde norrmannen till affären, fast kom fel. Vi sträcker upp armarna i luften och skriker: Jag ger mig. Han tog anställning som skogsarbetare. En dam gick förbi. Efter en stund sa den ena: -Ja, vi big boobs sex thai massasje happy ending dränker den!

0 Svar till “Sex massage oslo svenska sex historier”

Legg igjen et svar

E-postadressen din vil ikke offentliggjøres. Obligatoriske felt er merket *